index.asp

 

  index.asp 
 
 
 
Пријави се   |  Дома  | +389(02)2461889  |  Јавете се, ве очекуваме.  |  За нас

Пребарувајте по дадените критериуми.
Поевтинети  Нови  
Бриши услов 
Клучен збор


Цена(ден)
Фирма
Екран големина
Процесор
Меморија
Диск
Графичка карта
Мрежа
Опер.систем
Серија
Бриши услов 
Листа на Производи 
Фирма mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTBrand&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTBrand&GalerijaDir=DESC | Диск mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTHardDisk&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTHardDisk&GalerijaDir=DESC | Екран големина mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTScreenSize&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTScreenSize&GalerijaDir=DESC | Процесор mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTProcesor&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTProcesor&GalerijaDir=DESC | Меморија mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTRamemorija&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTRamemorija&GalerijaDir=DESC | Цена mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTCenaProd&GalerijaDir=ASC mArtiklGal_list.asp?m=IN&s_ARTBrand=15&GalerijaOrder=Sorter_ARTCenaProd&GalerijaDir=DESC 
Samsung Netbook SM N230
Нема слика 14.654(Ден)

Цена била: 0

 Диск: 250GB
 Меморија: 1GB
 < 11"
 N450 1.66GHz 512KB Cache
Samsung R SM Series R538
Нема слика 27.600(Ден)

Цена била: 30.400

 Диск: 320GB
 Меморија: 3GB
 15"
 P6200(2.13GHz)
Samsung RV SM Series RV509
Нема слика 28.700(Ден)

Цена била: 31.665

 Диск: 500GB
 Меморија: 3GB
 15"
 P6200(2.13GHz)

Кратки забелешки за филтрирање
 * Со двоен клик на избрана вредност, нема потреба да притискате БАРАЈ.
 1. Пребарувајте по дадените критериуми.
 2. Со секое притискање на копчето барај, изборот во паѓачките листи се ажурира (филтрира).
 3. Во загради е наведен бројот на уреди кои се на располагање.
 4. Сами одлучувате која одлика е за Вас најважна.
 ? Поле за пребарување Ваша акција Објаснување 
  Барај  Само Клик  само притискање означува дека изборите што сте ги направиле, сакате да се применат и програмата да Ви ги прикаже резултатите. 
  Врати претходно  Само Клик ќе ве врати една страна (пребарување) назад. Како да сте притиснале BACK. 
  Бриши услов Само Клик  Бриши ги сите претходни услови по кои сум пребарувал.
  Нови   Означи, па притисни БАРАЈ  Најнови производи, од последните 7 дена. 
  Поевтинети  Означи, па притисни БАРАЈ За да ви ги филтрира само производите кои имаат намалени цени.